Menu

Ons bedrijf

Een hecht team met echte passie voor bouwen

Als kind wilde Alexander de Bont al aannemer worden en kocht hij van zijn zakgeld al gereedschap, hij deed niks liever dan timmeren, metselen en klussen. In de achtertuin van zijn ouderlijk huis startte hij in 1997 zijn bedrijf. Inmiddels is Alexander de Bont gevestigd in een ruim bedrijfspand aan de Veldsteen 28 in Breda. Hij heeft vijftien medewerkers in dienst en echtgenote Mireille is zijn rechterhand op kantoor. Zij is verantwoordelijk voor o.a. de administratie, personeelszaken, financiën en ARBO-zaken.

Menselijk kapitaal

Ondanks de groei van ons bedrijf staan kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid nog altijd hoog in het vaandel. Dat ziet u bijvoorbeeld terug aan onze medewerkers, ons belangrijkste kapitaal. Dit zijn uitsluitend goed opgeleide en VCA-gecertificeerde vakmensen, die regelmatig cursussen en bijscholingen volgen. Zo blijven we helemaal up-to-date. Het verloop is bij ons zeer laag en wij geven als Erkend Leerbedrijf graag de ruimte aan jong talent.

Spin in het web

Echte passie voor bouwen, dat is wat wij u te bieden hebben. En daarin gaan we heel ver. U kunt altijd op ons bouwen, ook ’s avonds en op zaterdag. Complexe uitdaging? Zeer korte bouwtijd? Bijzondere wensen? Dan zijn we op ons best! Als hecht team gaan we ervoor. Met Alexander de Bont zelf als spin in het web. Hij is doorlopend bij alle projecten aanwezig om een vinger aan de pols te houden en bij te sturen als het nodig is.

Benieuwd naar ons bedrijf?

Bel 076 5215513 of mail naar info@alexanderdebont.nl voor een vrijblijvende kennismaking. We gaan direct voor u aan de slag!