Menu

Ik ben werkelijk voor geen enkele verrassing komen te staan

3 november 2016  |  Referenties

Reiner Brink en Anca Vermunt kochten eind 2015 samen de helft van een vrijstaande boerderij in Hooge Zwaluwe. De landelijk gelegen boerderij uit 1900 was al twee keer eerder verbouwd, maar moest opnieuw grondig verbouwd en aangebouwd worden. Ook moesten er diverse schuren en kippenhokken van het perceel verwijderd worden. Typisch een project voor Alexander de Bont.

De heer Brink: “Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en kosten, hebben we vier goed bekend staande aannemers uit de regio uitgenodigd om een open offerte uit te brengen. Al tijdens het offertetraject kregen we een goed gevoel bij Alexander de Bont, omdat hij volledig uitging van eigen kracht en ideeën. Geen moment sprak hij over de aanpak van de anderen.”

“Hoewel zijn offerte niet de laagste was, hebben we vooral naar ons gevoel geluisterd en voor Alexander de Bont gekozen. Alles klopte tot in de kleinste details en alles was zeer verzorgd. Die punctualiteit en nauwkeurigheid zagen wij vervolgens ook terug tijdens de verbouwing. Het hele huis is gestript en volledig verbouwd en aangebouwd. We wilden er graag nog voor de bouwvak in en dat is zonder problemen gelukt.”

“Zowel Alexander als zijn medewerkers zijn meedenkend en kwaliteitsbewust. Alexander vraagt steeds aan zijn mensen ’zou je het thuis ook zo doen’. Er wordt dus altijd heel goed nagedacht, voordat er gebouwd wordt. Dat meedenken zie je bijvoorbeeld terug in de vraag of er een hogere plaatsing van de wc’s moet komen – handig voor als je wat ouder wordt. En aan de plaatsing van een lichtschakelaar – ‘niet op het stucwerk, maar op het tegelwerk. Dat maakt veel makkelijker schoon!’”

“De gehele verbouwing is dan ook soepel verlopen. Aan enkele dingen hadden wij zelf niet gedacht, maar daar attendeert Alexander je wel op. En het aangename is dat je nooit wordt geconfronteerd met onverwachte meerkosten achteraf. Alexander is heel flexibel en vooral heel duidelijk. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.”

Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink
Familie Brink