7 vragen aan Mireille

7 vragen aan Mireille

In deze serie over het team van Alexander de Bont maken we nader kennis met Mireille de Bont.

WIE IS MIREILLE DE BONT?

Mireille: “Ik ben getrouwd met Alexander en moeder van Maxime (23 jaar), Luc (19 jaar) en Alexander (13 jaar). In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met de kinderen en met mijn moeder, gezellig uit eten gaan met Alexander en afspreken met vriendinnen. Daarnaast moet ik ook regelmatig aan mijn Netflix-verslaving toegeven.”

LAG HET VOOR DE HAND DAT JE HIER KWAM WERKEN?

Mireille: “Nee, in eerste instantie niet. Hiervoor werkte ik 13 jaar als Rental Representative bij een autoverhuurbedrijf, waar ik het geweldig naar mijn zin had. Door een reorganisatie kwam daar een eind aan. Pas op dat moment ben ik binnen het bouw- en aannemingsbedrijf komen werken. In eerste instantie zorgde ik alleen voor de facturatie en het uitwerken van de offertes. Die werkzaamheden zijn naderhand natuurlijk flink uitgebreid.”

WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JE WERK?

Mireille: “De diversiteit van het werk staat voor mij op 1! Het klinkt een beetje cliché maar geen dag is hetzelfde. Van de complete financiële- en loonadministratie tot de correspondentie met potentiële klanten, alles komt voorbij. Binnen het bedrijf ben ik overigens ook veiligheidscoördinator, wat natuurlijk ook werk met zich meebrengt.”

WAT MAAKT JOUW WERKDAG GESLAAGD

Mireille: “Dat is eigenlijk vrij simpel. Wanneer mijn bureau aan het einde van de dag leeg is. Alle mailtjes beantwoord, facturen en de offertes de deur uit. Dat geeft een me een voldaan gevoel maar het lukt natuurlijk niet altijd.”

HOE IS HET OM IN EEN ECHTE MANNENWERELD TE WERKEN?

Mireille: “Daar hou ik van! Vooral de humor van mannen en de manier waarop mannen hier met elkaar omgaan. Zo lekker ongecompliceerd! Daarbij moet ik ook wel opmerken, dat het wel leuk is om de enige vrouw te zijn. Je wordt stiekem toch een beetje op handen gedragen.”

HOE COMBINEER JE WERK EN PRIVÉ?

Mireille: “Alexander en ik kunnen werk en privé goed scheiden hoor. Desondanks is het bedrijf wel een onlosmakelijk deel van ons leven. Het klinkt voor een buitenstaander misschien vreemd, maar het bedrijf voelt bijna als een extra kind. Het maakt deel uit van ons gezamenlijke leven. We hopen trouwens ooit werk en privé letterlijk te kunnen combineren, door met z’n tweetjes een oude vervallen boerderij op te knappen en daar te gaan wonen.”

WAAR BEN JE TROTS OP?

Mireille: “Allereerst op de fijne, gezellige en hardwerkende mensen die in dit mooie bedrijf werken! Zij leveren vakwerk, zorgen voor de goede naam die we hebben en komen afspraken na. Wanneer ik puur naar mijn eigen rol kijk, is dat de manier waarop ik mezelf de boekhouding eigen heb gemaakt.  Dan is het extra fijn wanneer de accountant zijn goedkeuring geeft.”Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial