Versterking

Versterking

Melvin de Meulder

Sinds kort versterkt Melvin de Meulder het team van Alexander de Bont. Melvin is 23 jaar, woont in Breda en is een echte timmerman. Zijn specialiteit ligt bij het maken van dakconstructies.

Melvin: “De overstap naar Bouw- en Aannemingsbedrijf Alexander de Bont wilde ik heel graag maken! Ik had in mijn omgeving al heel wat goede verhalen over het bedrijf gehoord. Voor mij is het ontzettend belangrijk dat ik met veel plezier kan werken. Dat lukt hier heel erg goed. Dat ik ’s ochtends al wakker ben voordat de wekker gaat is een goed teken! Binnen het team heb ik mijn draai al helemaal gevonden. Voor mij is het een voordeel dat het team niet al te groot is, iedereen kent en helpt elkaar. Ik ben echt enorm blij om dit team te mogen versterken!”Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial