Mijn missie voor 2019?

Mijn missie voor 2019?

Personeel, personeel en nog eens personeel!

De kop is er weer af! Wat vliegt de tijd. Zo zit je met het hele team op de Grote Markt te dineren om het jaar feestelijk af te sluiten en zo zijn we weer helemaal ‘back in business’. Ons team is in dit nieuwe jaar werkelijk uit de startblokken gevlogen.

Opdrachtgevers verrassen

Wat gaat 2019 ons brengen? Ik heb daar, tussen de kalkoen en de oliebollen, eens rustig over nagedacht. Waar liggen de kansen en uitdagingen voor mij als ondernemer? Natuurlijk gaan wij met ons fantastische team vakmensen weer een uiterste inspanning leveren om onze opdrachtgevers aangenaam te verrassen. We mogen ook in dit nieuwe jaar weer talrijke prachtige projecten realiseren. Van woningen tot winkelpanden en van horeca tot industrie, allemaal even uitdagend!

Uit het juiste hout gesneden vakmensen

Hoe anders was dat -niet eens zo lang geleden- tijdens de crisisjaren, toen het werk beslist niet voor het oprapen lag. Tijden veranderen! Werk is nu geen probleem, integendeel zelfs. Mijn uitdaging voor 2019 is; personeel (lees: “Uit het juiste hout gesneden VAKMENSEN”). Door de forse hoeveelheid werk vraag ik regelmatig iets extra’s van onze mensen. Dat is geen probleem, er is gelukkig een enorme bereidheid om een stapje meer te zetten. Er zijn echter grenzen aan datgene wat ik wil (én kan) vragen. Ik prijs mezelf gelukkig met een team dat loyaal en vakkundig is en daar ben ik zuinig op. Goede mensen wil je niet kwijt, die moet je koesteren. Dat zal iedere ondernemer, zeker in de bouw, kunnen beamen.

Onze passie delen

Personeel bij andere (bouw)bedrijven wegkopen is geen optie, dat is niet mijn stijl. Dus blijf ik mijn focus richten op goede vakmensen en leergierige en gedreven talenten. Op zoek naar de echte toppers die samen met ons de passie voor het bouwen willen delen! Dat is mijn missie voor het komende jaar! Ik wens u allen een gelukkig, gezond en succesvol 2019!

Alexander de Bont

 

 

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial